Sauso brandinimo spinta Dry Ager DX 500 Premium

Sauso brandinimo spinta Dry Ager DX 500 Premium

Numeris MT520-01-006-2
Pavadinimas Sauso brandinimo spinta Dry Ager DX 500 Premium
Gamintojas Vokietija
Stovis Nauja
Techniniai duomenys Vidaus matmenys: 49,3 x 43,7 x 71,2 cm (P x G x A) Išorės matmenys: 60 x 61 x 90,5 cm (P x G x A) Bendra ir vidaus talpa: 155/134 l Maitinimas: 220 240 V / 50 Hz Elektrinis sunaudojimas be durelių apšvietimo: 1,0 kWh / 24 val. Temperatūros reguliavimas ribose: nuo 0ºC iki +25ºC Temperatūros reguliavimas elektroniniu būdu, kurios tikslumas: 0,1 ºC Drėgmės reguliavimas ribose: nuo 60% iki 90% santykinės drėgmės Nereikalingas tiesioginis pajungimas prie vandens tinklo. Oro judėjimo ir srauto palaikymas per DX AIRREG®. Pastovus šviežio oro padavimas per aktyvuotą anglies filtrą ir UVC dezinfekciją. Vidaus apšvietimas su "DX LED Premium" šviesos juostele, kuri integruota šoninėse sienose, kad būtų kuo geriau apšviesti korpuso tūrinį. Šviesos spektras neturi ultravioletinių spindulių. Atitirpimo automatika. Optinė ir akustinė signalizacija. Užrakinamos durys. Magnetinis durų pritraukėjas. Rankenos pusė laisvai pasirenkama. Pakrovimo kiekis Maksimali apkrova iki 20 kg kai supjaustyta ant grotelės arba 2 nugarinės, kurių kiekvienos ilgis yra iki 0,5 m. Ant vienos pakabos galima pakabinti ne daugiau kaip 20 kg. Lentynų kiekis - 2 vnt. Maksimalus vienos lentynos apkrovimas - iki 20 kg. Paskirtis ir darbo aprašymas : Jautienos kokybė keičiasi ją brandinat – laikant tinkamoje aplinkoje ilgą laiką. Brandinimas gali vykti nuo 3 - 4 savaičių iki keliolikos mėnesių. Sausas brandinimas – tai senas tradicinis austrų – vokiečių mėsos paruošimo būdas, įamžinantis gilias Alpių tradicijas. Kad paruošti puikų steiką, nereikia ypatingo mėsos paruošimo būdo. Iš gerai subrandintos mėsos, pagaminsite geriausią, skaniausią ir sultingiausią steiką, kokį tik galima iškepti. Geriausiai jautiena bręsta prie santykinės oro drėgmės 85% ir +2 C temperatūroje. Dry Ager spinta tinka brandinti ne tik jautienai, joje galima puikiai subrandinti dešras, kumpius ar kitus mėsos gaminius. Brandinimo procesas turi savo taisykles. Jis negali būti per greitas, kad "neužsidarytų" mėsos paviršius, per kurį vyksta “kvėpavimas”. Bet negali būti ir per lėtas, kad nepradėtų gesti mėsos vidus.
Internetinė parduotuvė Užklausos forma

Susisiekite su mumis


Sutinku, kad mano asmens duomenys būtų naudojami su manimi susisiekti*:
Privatumo politika
captcha

Susiję produktai